Voor de uitvaart

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Het is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent en vaak een lastig onderwerp om over te praten. Ik geloof echter in een goede voorbereiding, zodat je er zeker van bent dat je afscheid zo wordt verzorgd zoals jij dat wenst.

Daar help ik je uiteraard graag bij. Door je uitvaartwensen vast te leggen zorg je niet alleen voor rust voor jezelf (je weet immers dat het goed geregeld is), je maakt het ook makkelijker voor je nabestaanden wanneer ze weten dat ze handelen vanuit jouw wensen. Op deze pagina vind je meer informatie om je op weg te helpen om je wensen vast te leggen. Dit kan tot in detail, maar ook in grote lijnen. Dus ook als je er zelf nog niet helemaal uit bent, kun je je nabestaanden handvaten geven met betrekking tot jouw wensen.

Van der Wou

Mijn Uitvaartwensen

Gecremeerd of juist begraven? Een dienst in het uitvaartcentrum, de kerk of een andere plek? Een groots afscheid of juist in kleine kring? Dit zijn slechts een kleine greep uit de keuzes wanneer het om je uitvaart gaat. Heb jij de keuzes al voor jezelf gemaakt? Leg ze dan vast in het gratis document ‘Mijn uitvaartwensen’, zodat je nabestaanden jouw laatste wens kunnen uitvoeren wanneer het zover is.

DOWNLOADEN
Van der Wou

Voor als ik er later niet meer ben

Ook wanneer je nog niet tot in detail weet hoe je je afscheid wilt invullen, kun je je nabestaanden helpen wanneer het moment van je afscheid eerder is dan verwacht. Wat je achterlaat is heel persoonlijk en misschien wil je naast materiƫle zaken ook iets anders achterlaten. Iets waarin liefde en herinneringen voortleven. Omhels daarom alle fijne momenten nu en schrijf ze op voor later. Zo geef je jouw gedachten en herinneringen meer betekenis voor jouw dierbaren.

Vraag het boekje ‘Voor als ik er later niet meer ben’ gratis aan via onderstaande button.

AANVRAGEN
Voor als ik er later niet meer ben
Van der Wou

Persoonlijk advies

Een uitvaart vormgeven is niet iets waar veel mensen dagelijks mee bezig zijn en dat begrijp ik heel goed. Ik deel graag mijn ervaringen en help je bij de vele keuzemogelijkheden en het vastleggen van je uitvaartwensen. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek en ik kom geheel vrijblijvend bij je langs.

AFSPRAAK PLANNEN
Van der Wou
0932305e733c2ed2a9e_bloemen-kerk-uitvaart-dienst-uitvaart dienst
Van der Wou
CONDOLEANCEREGISTER

CONDOLEANCEREGISTER

LEES VERDER
Uitvaartwensen vastleggen

Uitvaartwensen vastleggen

LEES VERDER
BLOEMEN BESTELLEN

BLOEMEN BESTELLEN

LEES VERDER
Tijdens de uitvaart

Tijdens de uitvaart

LEES VERDER