Uitvaartwensen vastleggen voor jouw uitvaart

Wanneer je weet hoe wilt dat jouw uitvaart eruit komt te zien, is het goed om je wensen vast te leggen, zodat jouw naasten dat ook weten en daar naar kunnen handelen. Dit geeft rust, voor jezelf én je naasten, want zij weten dat jouw afscheid zo verloopt zoals jij dat wenst.

Van der Wou

Vraag het document om je uitvaartwensen vast te leggen aan

Uitvaartwensen vastleggen

Leg jouw uitvaartwensen vast

Met het document ‘Mijn Uitvaartwensen’ zorg je ervoor dat jouw uitvaartwensen vastliggen, zodat je zeker weet dat alles geregeld is en dat het afscheid straks zo verloopt, zoals jij dat wenst.

In het document leg je je wensen voor je uitvaart tot in detail vast. Denk daarbij aan je wensen met betrekking tot begraven of cremeren, maar ook de kennisgeving, verzorging, opbaring, rouwdrukwerk, vervoer, het afscheid zelf en het afsluitende samenzijn. Daarnaast kun je ook de namen en adressen vermelden van mensen die je graag wilt uitnodigen voor je afscheid. Kortom: een volledig document. Je kunt het zelf bewaren bij je persoonlijke papieren, maar je kunt het ook in bewaring geven aan één van je naasten of bij ons. Zo heb je de zekerheid dat jouw wensen een houvast vormen voor de invulling van je afscheid. Als je er nog niet helemaal uit bent wat jouw wensen zijn, kun je ook vrijblijvend met ons van gedachten wisselen, of het boekje ‘Voor als ik er later niet meer ben’ aanvragen om je op weg te helpen.

Leg jouw uitvaartwensen vast