Een boekje vol van jou, voor als je er niet meer bent

Wat laat jij aan jouw dierbaren na als je er niet meer bent? Wat je achterlaat is heel persoonlijk.

Misschien wil je naast materiële zaken ook iets anders achterlaten. Iets waarin liefde en herinneringen voortleven. Omhels daarom alle fijne momenten nu en schrijf ze op voor later. Zo geef je jouw gedachten en herinneringen meer betekenis voor jouw dierbaren.

Van der Wou

Vraag het boekje ‘Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou’ gratis aan.

Boekje aanvraag ‘Voor als ik er later niet meer ben’

Leg jouw verhaal vast

Als je weet wat je wilt delen, waar schrijf je dit dan op? Het boekje ‘Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou’ geeft je de mogelijkheid om op jouw mooiste momenten terug te blikken en jouw verhaal vorm te geven. Vertel over je dierbaarste herinneringen, jouw beste grap of andere momenten die jou definiëren.

Naast jouw verhaal heb je de gelegenheid jouw wensen rondom jouw afscheid in het boekje op te schrijven. Het afscheid is tenslotte de laatste levendige herinnering voor jouw dierbaren. Wellicht is het lastig om hier over na te denken, wanneer een overlijden voor je gevoel nog ver weg is. Maar mocht er onverhoopt eerder dan verwacht iets gebeuren, is het toch fijn dat je het goed hebt geregeld voor je naasten. Door de verschillende vragen in dit boekje te beantwoorden maak je veel van jouw wensen kenbaar. Zo komen jouw herinneringen, ervaringen en wensen samen en vertellen jouw verhaal. Dit is een boekje vol van jou. Vraag het wensenboekje ‘Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou’ gratis aan door het formulier in te vullen.

Dit is een boekje vol van jou. Dit is mijn laatste wens – voor als ik er later niet meer ben. Van mij voor jou.

Voor als ik er later niet meer ben