Hoe hebben anderen ons ervaren?

De keuze maken voor een uitvaartonderneming kan lastig zijn. Waar doe je goed aan? Hopelijk helpen de commentaren van nabestaanden je om een indruk te krijgen van onze dienstverlening en mogen wij je bijstaan in een moeilijke periode in je leven.

De klik en de fijne samenwerking tussen jou en de uitvaartverzorger dragen bij aan het gevoel na het afscheid. Het is belangrijk dat je er goed op terug kunt kijken, zodat het je op moeilijke momenten ook wat troost kan bieden. Wij doen dit werk met hart en ziel. Dat merk en voel je. Laat het ons weten als we iets voor je kunnen betekenen!

Van der Wou
M.D.

17 januari 2022 | WAARDERING: 10

Nicole heeft ons zeer prettig begeleid bij het regelen van alle zaken voor de uitvaart en gerelateerde zaken. Nicole is een hele innemende vrouw die op de juiste momenten iets urgent kan maken zonder dat het vervelend voelt maar ook ruimte geeft om goede keuzes te maken in een zeer emotioneel proces. Vanaf de eerste kennismaking hadden we direct een goed gevoel en dat is gedurende de samenwerking gebleven en nog beter geworden. Nicole houdt de planning op hoofdlijnen goed in de gaten, maar is ook scherp op de details. Verder is ze heel flexibel en konden we haar ook in de avonduren altijd bereiken en stond ze 24uur pd voor ons klaar. De dag van de begrafenis verliep mede door de goede aansturing van Nicole perfect. Ook de nazorg nam ze erg serieus en gaf ze ons echt het gevoel ook daar alle tijd nog voor te nemen. Indien je op zoek bent naar een betrokken en gedreven Uitvaart partner die gaat voor kwaliteit en op en top dienstverlening dan raden wij Nicole meer dan aan.

Anoniem

27 november 2021 | WAARDERING: 10

Goede begeleiding en prettige samenwerking. De oude kerk was een perfecte plaats voor de dienst en de verzorging daarna ook prima, catering klopte helemaal.

Anoniem

15 november 2021 | WAARDERING: 10

Nicole heeft goed geluisterd naar onze wensen en was zeer vriendelijk en respectvol. Ze heeft alles gedaan zoals mijn man dat wilde. Ontzettend bedankt voor de geweldige begeleiding op de dag van de crematie. Jullie verdienen een 10+

Fam. Fijneman

7 november 2021 | WAARDERING: 10

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben met hoe alles verlopen is. Vanaf het 1e telefoontje t/m de crematie. Ook de betrokkenheid van Nicole. Daar zijn wij uitermate tevreden over.

Anoniem

1 november 2021 | WAARDERING: 9

Hele professionele mensen en een grote inzet om de uitvaart zo te laten verlopen zoals jij wil. Geweldig.

Anoniem

29 september 2021 | WAARDERING: 9

Wij zijn op een hele persoonlijke manier en liefdevolle manier begeleid door Nicole

Anoniem

27 mei 2021 | WAARDERING: 9.5

Het voelde meteen goed. Direct op de dag van overlijden eerste bezoek ’s avonds. Ga vooral zo door!

Anoniem

6 mei 2021 | WAARDERING: 10

Heel erg tevreden. Super goede begeleiding. Voelde ons vrij ons eigen ding doen. De persoonlijke touch, de spontane begeleiding en acties “ïn 1 woord top”

Anoniem

14 december 2020 | WAARDERING: 9

Zeer persoonlijk en betrokken. Tot in de puntjes geregeld.

Anoniem

15 oktober 2020 | WAARDERING: 9

Zeer goede begeleiding en meedenkend, wat als erg prettig is ervaren gezien de geldende coronamaatregelen.

Anoniem

19 juni 2019 | WAARDERING: 9.5

Het contact met de uitvaartbegeleidster was uitstekend en de gegeven informatie zeer duidelijk. We waren ook erg tevreden over de begeleiding op de dag van de uitvaart. Kan niet beter.

Anoniem

27 december 2018 | WAARDERING: 10

Er werd goed geluisterd en er was voldoende tijd om de juiste keuzes te maken. we voelden ons heel erg op ons gemak bij Nicole.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring