Hoe hebben anderen ons ervaren?

De keuze maken voor een uitvaartonderneming kan lastig zijn. Waar doe je goed aan? Hopelijk helpen de commentaren van nabestaanden je om een indruk te krijgen van onze dienstverlening en mogen wij je bijstaan in een moeilijke periode in je leven.

De klik en de fijne samenwerking tussen jou en de uitvaartverzorger dragen bij aan het gevoel na het afscheid. Het is belangrijk dat je er goed op terug kunt kijken, zodat het je op moeilijke momenten ook wat troost kan bieden. Wij doen dit werk met hart en ziel. Dat merk en voel je. Laat het ons weten als we iets voor je kunnen betekenen!

Van der Wou
Bert Weijtmans

18 april 2023 | WAARDERING: 10

Op gepaste afstand maar tóch zeer betrokken. Alles keurig geregeld en accuraat. Fijn in de omgang.

Anoniem

31 maart 2023 | WAARDERING: 10

Wie laat je de crematieplechtigheid later regelen van je zieke vrouw, die nog een levensverwachting van drie maanden heeft? Die vraag hield ons bezig gedurende de periode die te kort, heftig en intens was. Na het overlijden wilden wij na alle ellende een plechtigheid die warm, oprecht en waardig zou zijn zonder verstoringen. Nicole maakte dit voor ons waar en wij kunnen terugzien op een goed, mooi, respectvol en fijn begeleidingstraject. De plechtigheid is gegaan zoals wij dat graag wilden. Chapeau Nicole!

Anoniem

6 maart 2023 | WAARDERING: 10

Deskundig, persoonlijk, adequaat in contact, wat als enorm prettig ervaren is.

Anoniem

14 februari 2023 | WAARDERING: 10

Ma werd met zoveel respect opgehaald, en Nicole was er écht voor ons! Petje af en nogmaals dank je wel allemaal.

Anoniem

5 oktober 2022 | WAARDERING: 8

De warmte, voorbereiding en betrokkenheid spraken ons zeer aan. Chapeau. Wij zijn dik tevreden over de uitvaart. Familieleden vonden het indrukwekkend. Nicole bedankt!!

Anoniem

6 september 2022 | WAARDERING: 10

Ik ben erg tevreden. Alles was er goed geregeld. De uitvaartverzorging was van A tot Z erg goed. Het contact met Nicole was top!

Anoniem

29 augustus 2022 | WAARDERING: 9

Goede bereikbaarheid en communicatie. Goede timing, professionele afstand en nabijheid. Proactief en geduldig. Afgestemd op persoonlijke wensen.

Anoniem

18 augustus 2022 | WAARDERING: 9

Goed meegedacht in het maken van de passende beslissingen (ook passend bij de overledene). Flexibel en snel kunnen handelen. Vriendelijk en persoonlijk. Niet opdringerig. Hartelijk dank voor de goede hulp!

Anoniem

15 juni 2022 | WAARDERING: 9

Alles goed geregeld en goed en met zorg naar de nabestaanden geluisterd. Wij vonden allen de uitvaart optimaal geregeld door Nicole.

Pieter

29 mei 2022 | WAARDERING: 10

Hele correcte en betrokken begeleiding. Groot gevoel voor de situatie en daar perfect en pragmatisch mee omgegaan. Prima gedaan. Ook namens mijn broers.

Anoniem

25 april 2022 | WAARDERING: 10

Persoonlijk, professioneel, komt afspraken na. Nicole is erg toegankelijk en reageert snel op vragen. Daarnaast voorzag zij ons van waardevolle informatie. Voor ons is de uitvaart erg mooi en persoonlijk geweest.

Anoniem

8 april 2022 | WAARDERING: 10

Nicole is een professionele, lieve, meelevende begeleider. Samen met Nicole hebben we een mooi afscheid gehad.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring