Hoe hebben anderen ons ervaren?

De keuze maken voor een uitvaartonderneming kan lastig zijn. Waar doe je goed aan? Hopelijk helpen de commentaren van nabestaanden je om een indruk te krijgen van onze dienstverlening en mogen wij je bijstaan in een moeilijke periode in je leven.

De klik en de fijne samenwerking tussen jou en de uitvaartverzorger dragen bij aan het gevoel na het afscheid. Het is belangrijk dat je er goed op terug kunt kijken, zodat het je op moeilijke momenten ook wat troost kan bieden. Wij doen dit werk met hart en ziel. Dat merk en voel je. Laat het ons weten als we iets voor je kunnen betekenen!

Van der Wou
Anoniem

6 september 2022 | WAARDERING: 10

Ik ben erg tevreden. Alles was er goed geregeld. De uitvaartverzorging was van A tot Z erg goed. Het contact met Nicole was top!

Anoniem

29 augustus 2022 | WAARDERING: 9

Goede bereikbaarheid en communicatie. Goede timing, professionele afstand en nabijheid. Proactief en geduldig. Afgestemd op persoonlijke wensen.

Anoniem

18 augustus 2022 | WAARDERING: 9

Goed meegedacht in het maken van de passende beslissingen (ook passend bij de overledene). Flexibel en snel kunnen handelen. Vriendelijk en persoonlijk. Niet opdringerig. Hartelijk dank voor de goede hulp!

Anoniem

15 juni 2022 | WAARDERING: 9

Alles goed geregeld en goed en met zorg naar de nabestaanden geluisterd. Wij vonden allen de uitvaart optimaal geregeld door Nicole.

Pieter

29 mei 2022 | WAARDERING: 10

Hele correcte en betrokken begeleiding. Groot gevoel voor de situatie en daar perfect en pragmatisch mee omgegaan. Prima gedaan. Ook namens mijn broers.

Anoniem

25 april 2022 | WAARDERING: 10

Persoonlijk, professioneel, komt afspraken na. Nicole is erg toegankelijk en reageert snel op vragen. Daarnaast voorzag zij ons van waardevolle informatie. Voor ons is de uitvaart erg mooi en persoonlijk geweest.

Anoniem

8 april 2022 | WAARDERING: 10

Nicole is een professionele, lieve, meelevende begeleider. Samen met Nicole hebben we een mooi afscheid gehad.

Anoniem

18 maart 2022 | WAARDERING: 10

De opvang en begeleiding is met zeer veel oog voor persoonlijke aandacht en met veel geduld uitgevoerd. Wij konden met gerust hart alles overlaten. Een zeer hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen op de wijze waarop de uitvaart is verzorgd/georganiseerd. Dank voor jullie belangrijke bijdrage daaraan.

Anoniem

15 februari 2022 | WAARDERING: 10

De verzorging was prima met zoveel gevoel voor de nabestaanden. Heel veel dank aan Nicole voor de goede begeleiding en zorg in deze droevige dagen.

M.D.

17 januari 2022 | WAARDERING: 10

Nicole heeft ons zeer prettig begeleid bij het regelen van alle zaken voor de uitvaart en gerelateerde zaken. Nicole is een hele innemende vrouw die op de juiste momenten iets urgent kan maken zonder dat het vervelend voelt maar ook ruimte geeft om goede keuzes te maken in een zeer emotioneel proces. Vanaf de eerste kennismaking hadden we direct een goed gevoel en dat is gedurende de samenwerking gebleven en nog beter geworden. Nicole houdt de planning op hoofdlijnen goed in de gaten, maar is ook scherp op de details. Verder is ze heel flexibel en konden we haar ook in de avonduren altijd bereiken en stond ze 24uur pd voor ons klaar. De dag van de begrafenis verliep mede door de goede aansturing van Nicole perfect. Ook de nazorg nam ze erg serieus en gaf ze ons echt het gevoel ook daar alle tijd nog voor te nemen. Indien je op zoek bent naar een betrokken en gedreven Uitvaart partner die gaat voor kwaliteit en op en top dienstverlening dan raden wij Nicole meer dan aan.

Anoniem

27 november 2021 | WAARDERING: 10

Goede begeleiding en prettige samenwerking. De oude kerk was een perfecte plaats voor de dienst en de verzorging daarna ook prima, catering klopte helemaal.

Anoniem

15 november 2021 | WAARDERING: 10

Nicole heeft goed geluisterd naar onze wensen en was zeer vriendelijk en respectvol. Ze heeft alles gedaan zoals mijn man dat wilde. Ontzettend bedankt voor de geweldige begeleiding op de dag van de crematie. Jullie verdienen een 10+

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring