Van der Wou Uitvaartzorg

Een familiebedrijf met een lange historie

De naam Van der Wou is al sinds ca. 1930 verbonden aan de onderneming in Dongen. Ooit begonnen als fietsenmakerij, verhuur van auto met chauffeur, garagebedrijf met showroom voor autoverkoop naar taxibedrijf met rouwauto’s met uiteindelijk, naast dit alles, het ontstaan van Van der Wou Uitvaartzorg in 2001. Grondlegger hiervan is Martien van der Wou voor wie het, na het rouwvervoer, een bewuste keuze was om aan de slag te gaan als uitvaartverzorger. Met zijn grote netwerk lukte het hem om er een succesvolle onderneming van te maken met vele nabestaanden die hij onder zijn hoede nam als zij een dierbare waren verloren.

Met het verstrijken van de jaren werd gekeken naar de voortzetting van het bedrijf door een nieuwe generatie Van der Wou. Op 1 januari 2021 is het bedrijf Van der Wou Uitvaartzorg officieel overgenomen door Nicole Verkooijen – van der Wou, die sinds medio 2018 mee was gaan werken in de onderneming.

Condoleanceregister
Van der Wou

Nicole van der Wou

Een nieuwe generatie

Ik ben Nicole van der Wou, een rasechte Dongense en sinds medio 2018 actief als uitvaartverzorger in Dongen en omstreken. Het vak van uitvaartverzorger was niet direct een voor de hand liggende keuze. In de 15 jaar die ik werkzaam ben geweest als HR-adviseur, ben ik altijd op zoek geweest naar meer verdieping en zingeving. En dat terwijl dat zo dichtbij, in de onderneming van mijn vader, te vinden was. Ik vind het een voorrecht om mensen te mogen begeleiden wanneer ze te maken krijgen met het overlijden van een dierbare. In deze periode is de familieband vaak heel hecht en telt alleen het verdriet en het verzorgen van een mooi persoonlijk afscheid. Ik beschouw het als een eer om u daarin bij te staan.

MAAK KENNIS
Nicole van der Wou

Ervaringen

De keuze voor een uitvaartverzorger….hoe maak je die?

Laat je leiden door je gevoel of maak een afspraak voor een kennismaking. Lees de ervaringen van anderen. Hoe hebben zij het afscheid beleefd? Hopelijk draagt het bij aan het maken van de juiste keuze.

 

MAAK KENNIS
Ervaringen
Van der Wou

EEN PERSOONLIJK AFSCHEID

De kracht van klein

Een kleine organisatie werkt in mijn optiek in deze branche als een groot pluspunt. Geen massawerk, geen grote hoeveelheden, maar werk op maat. Persoonlijker wordt het niet.  Soms voelt het alsof we voor even onderdeel worden van de familie. Vertrouwd, betrouwbaar en te gebruiken als steunpilaar. Waar nodig op de voorgrond, maar vaak op de achtergrond aanwezig om de uitvaart zo te laten verlopen dat nabestaanden ermee verder kunnen. Terug kunnen denken aan de warmte en de sfeer, de herinnering van het afscheid van hun dierbare.

Ervaringen

Ervaringen

9.6

Onze klantwaardering

Ontdek meer