Vandaag is een bijzondere dag…

30 september 2020 | Nicole

Vandaag is een bijzondere dag….

Het is nu ruim een jaar geleden dat ik de diagnose borstkanker kreeg. Alle toekomstplannen, waaronder de bedrijfsovername van Van der Wou Uitvaartzorg, van tafel, operatie ondergaan en als klap op de vuurpijl 16 chemokuren in 6 maanden. En o ja, het grote C-woord. Bedankt 2020, not.

En dan nu, aan de vooravond van 2021. Met een jaar uitstel is het vandaag zover. De akte voor de overname van de aandelen passeert! Via volmacht, dat dan weer wel i.v.m. die C, maar toch.

1 januari 2021 markeert voor mij om vele redenen een einde, maar meer nog een nieuw begin. Om deze markering kracht bij te zetten, was er de afgelopen weken een bijzondere collectie kleding en accessoires te koop die in elkaar is gezet door vele vrijwilligers in en rondom Dongen. Door deze vrijwilligers en niet te vergeten donateurs, is het mogelijk om de volledige opbrengst (100%) te doneren aan KWF. We zijn inmiddels de € 2500 ruim gepasseerd, maar op de valreep van 2020 kan er natuurlijk altijd nog wat bij. Mocht je nog interesse hebben kijk dan op www.colovoorkwf.nl voor de laatste items. Liever alleen doneren? Dat kan natuurlijk ook

https://acties.kwf.nl/fundraisers/nicolevanderwou

Hopelijk is het niet nodig, maar ik sta in 2021 graag voor je klaar!