Oriënteren

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Het is iets waar je niet dagelijks mee bezig bent, en dat begrijpen wij heel goed. Het kan namelijk een lastig onderwerp zijn om samen te bespreken. Bij Van der Stappen uitvaartverzorging geloven we in een goede voorbereiding, want als het eenmaal zo ver is wil je dat alles goed geregeld is en dat het afscheid straks zo verloopt, zoals jij dat wenst.

Met ruim 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid kunnen verzorgen. We hebben al zeer veel verschillende uitvaarten mogen organiseren. Bijna altijd met een persoonlijk detail, muziek, een tekst, een element waardoor de uitvaart onderscheidend en herkenbaar werd. Jouw herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor dit afscheid. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden om zo je uitvaartwensen vorm te geven.

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer
Van der Wou

Coronavirus en uitvaart

Nabestaanden vragen zich natuurlijk af wat het betekent wanneer er een dierbare komt te overlijden aan het coronavirus. Van der Stappen uitvaartverzorging volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus en geeft op deze pagina eventuele updates met betrekking tot het virus en een uitvaart. Van der Stappen volgt hierin de instructies van het RIVM en de GGD.

 

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.
Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan aan ons via info@vdstappen.nl

LEES MEER

Van der Wou
wensen vastleggen

wensen vastleggen

VOOR JOUW UITVAART

Het kan mooi zijn als je al een scenario voor je ziet, maar het is nog mooier als jouw naasten dat ook weten. Het geeft een goed gevoel als je weet dat alles geregeld is en dat het afscheid straks zo verloopt, zoals jij dat wenst.

VASTLEGGEN
BROCHURE AANVRAGEN

BROCHURE AANVRAGEN

DOWNLOAD OF PER POST

Download onze presentaties en brochures of vraag een document op via het contactformulier.

DOWNLOADS
KENNISMAKING

KENNISMAKING

KOM IN CONTACT

Je wensen kenbaar maken doormiddel van een persoonlijk gesprek? Wij komen graag volledig vrijblijvend bij je langs.

KENNISMAKING

Geen Berichten Beschikbaar