Uitvaartverzorger

Als er iemand overlijdt, wordt er direct veel van je verwacht als nabestaande. Ondanks alle emoties rondom het overlijden wil je waarschijnlijk ook graag eerst familie en vrienden op de hoogte stellen. En daarna eens gaan nadenken over de invulling van het afscheid. Wanneer bel je dan de uitvaartverzorger? Als je precies weet wat je wenst of kan dat ook eerder?

Dat kan zeker eerder! Want wij helpen je graag. Neem onze uitgestoken hand en laat ons je leiden door deze dagen van beslissingen en emoties. Samen slagen we er zeker in om een mooie invulling te verzorgen van het afscheid. Als je dat wenst, helpen wij je ook graag aan ideeën. Wij zijn goed bekend met de lokale gebruiken en mogelijkheden in Dongen en omstreken en kunnen je dus goed begeleiden bij jouw keuzes. En natuurlijk nemen wij alle praktische zaken van je over, daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.