Rouwdrukwerk in eigen beheer

Wij verzorgen al het rouwdrukwerk in eigen huis. Zo kunnen we garanderen dat je tijdig beschikt over je drukwerk. Heb je speciale wensen voor vormgeving, papier of oplage? Het is allemaal bespreekbaar en indien mogelijk binnen de beschikbare tijd helpen wij je graag aan je persoonlijke drukwerk.

Rouwbrieven

Je kunt kiezen uit een uitgebreide collectie klassieke en moderne rouwbrieven. Al tijdens ons gesprek waarin we je wensen en voorkeuren omtrent de uitvaart bespreken, krijg je een proefdruk van de door jouw gewenste tekst te zien.

Gedachteniskaartjes

Veel mensen vinden het mooi om tijdens de uitvaart gedachteniskaartjes uit te laten delen. Dit is vaak een prentje met een persoonlijke tekst. Het is mogelijk dezelfde opdruk en foto te plaatsen als op de rouwbrief maar natuurlijk mag het ook anders worden ingevuld. We helpen je graag met ideeën.

Dankbetuigingen

Na de uitvaart kun je er voor kiezen iedereen schriftelijk te danken die je heeft bijgestaan en medeleven heeft getoond. We laten je daarvoor graag inspirerende voorbeelden zien van passende dankbetuigingen.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.