Rouwdrukwerk in eigen beheer

Van der Wou Uitvaartzorg verzorgt al het rouwdrukwerk in eigen beheer. Zodoende kunnen we garanderen dat u tijdig beschikt over uw drukwerk. Hebt u speciale wensen voor vormgeving, papier of oplage? Het is allemaal bespreekbaar en indien mogelijk binnen de beschikbare tijd helpen wij u graag aan uw persoonlijke drukwerk.

Rouwbrieven

U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie klassieke en moderne rouwbrieven. Al tijdens ons gesprek waarin we uw wensen en voorkeuren met betrekking tot de uitvaart bespreken, krijgt u een proefdruk van de door u gewenste tekst te zien.

Gedachteniskaartjes

Veel mensen vinden het mooi om tijdens de uitvaart gedachteniskaartjes uit te laten delen. Dit is vaak een prentje met een persoonlijke tekst. Het is mogelijk dezelfde opdruk en foto te plaatsen als op de rouwbrief maar natuurlijk mag het ook anders worden ingevuld. We helpen u graag met ideeën.

Dankbetuigingen

Na de uitvaart kunt u er voor kiezen iedereen schriftelijk te danken die u heeft bijgestaan en medeleven heeft getoond. We laten u daarvoor graag inspirerende voorbeelden zien van passende dankbetuigingen.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.