Foto- en filmopname

Een fotopresentatie van je overleden dierbare, eventueel ondersteund door sfeervolle muziek, geeft de afscheidsceremonie een extra persoonlijk karakter. We kunnen je hierbij helpen zodat je tijdens het afscheid de beelden kunt laten vertonen op een groot scherm.

Je kunt ook de uitvaart vast laten leggen in een sfeervolle fotoreportage. Onze professionele fotograaf maakt sfeervolle foto's, zonder prominent aanwezig te zijn tijdens de uitvaart. Enkele weken na de uitvaart ontvang je een fraai fotoalbum waarin de beelden zijn verwerkt.

Filmopname

Een filmopname van de uitvaart kan je helpen bij de rouwverwerking. De dag van de uitvaart gaat immers vaak in een roes voorbij. Daarom kan een filmopname van de afscheidsceremonie een waardevol aandenken zijn. Ook voor mensen die door afstand, ziekte of andere omstandigheden niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn, kan de filmopname een uitkomst zijn om alsnog het afscheid mee te beleven. Wij kunnen deze opnames verzorgen. Uiteraard zal de aanwezigheid van camera's de intimiteit en sfeer van de uitvaart niet beïnvloeden.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.